Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Betalen

Een auto online betalen bij CarFY

Een auto kopen bij CarFY is transparant, veilig en betrouwbaar. Daarvoor hebben wij de veiligste manier van betalen in onze online showroom toegepast. Om u maximale zekerheid te geven, loopt de betaling via een tussenpartij. Tijdens het afronden van uw bestelling, betaalt u eenvoudig met iDEAL aan GoCredible. Met GoCredible verloopt de betaling via een zogenoemde derdengeldrekening. Dat houdt in dat het geld geparkeerd wordt op een onafhankelijke bankrekening, en de betaling aan CarFY pas gedaan wordt als de levering volledig naar wens is en u de aankoop accepteert.  Zo houdt u als koper altijd de volledige controle over uw geld!

Betaal veilig met GoCredible

Wanneer u online een auto koopt bij CarFY, wordt het geld niet gestort op een rekening van CarFY maar op een onafhankelijke rekening van GoCredible. GoCredible regelt een snelle en veilige betaling. Daarnaast biedt het 100% zekerheid over het geld voor koper en verkoper.  Door gebruik te maken van deze betaaloplossing nemen we alle zorgen weg. En gaat u niet akkoord met de aflevering, dan wordt uw geld direct netjes teruggestort!

Waarom betalen met GoCredible?

Wij hebben gekozen voor GoCredible, omdat dit volgens ons de veiligste en eenvoudigste manier is om waardevolle online aankopen af te rekenen. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig betalen met het vertrouwde iDEAL
  • Pas na acceptatie van uw aankoop wordt CarFY uitbetaald
  • Accepteert u de aflevering niet? Dan krijgt u snel en automatisch uw geld terug, zonder zelf actie te hoeven ondernemen
  • Elke consument met een Nederlandse bankrekening kan GoCredible gebruiken

Een betaling via iDEAL kent bij de meeste banken een limiet van € 50.000. Als de limiet van uw bank niet voldoende is om uw auto bij CarFY af te kunnen rekenen, dan kunt u deze eenvoudig verhogen via internetbankieren of via uw internetbankieren App op uw telefoon. De iDEAL- limiet is ook de reden dat CarFY aankopen boven € 50.000 in 2 betalingen splitst.

Uw auto financieren?

Bij CarFY heeft u de mogelijkheid om uw toekomstige auto te financieren. Dit kan een uitkomst bieden wanneer u niet in een keer een groot bedrag kunt of wilt uitgeven voor een auto. Wanneer u kiest voor een financiering gaat u een vast bedrag per maand betalen voor spullen of diensten; in dit geval een auto. Het maandbedrag is van verschillende factoren afhankelijk, hierbij kunt u denken aan de looptijd, aanbetaling, rentevoet en slottermijn. Wij helpen u graag verder!

Let op: geld lenen kost geld, u gaat namelijk rente betalen over het geleende bedrag.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA