CarFY PlusPakket – Extra garanties

U wilt graag een auto kopen bij CarFY en komt dan voor de keuze te staan: Moet ik een standaard afleverpakket bij mijn occasion kiezen of toch een CarFY PlusPakket? In dit artikel leggen wij u graag uit hoe het CarFY PlusPakket werkt en wat de verschillen zijn ten opzichte van het standaard afleverpakket.

Standaard afleverpakket

Het standaard afleverpakket voor uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Mazda occasion is geheel gratis. Tevens zit hier 180 dagen garantie bij inbegrepen. Standaard zitten de volgende activiteiten in het standaard afleverpakket inbegrepen:

Tenaamstelling van het voertuig

Wij zorgen ervoor dat uw gekochte occasion netjes op de juiste naam wordt tenaamgesteld. Bij het bestellen van uw gewenste occasion kunt u uw rijbewijsgegevens en geboortedatum invullen. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor de tenaamstelling van uw auto. Wel is het belangrijk dat bij de aflevering de tenaamgestelde ook daadwerkelijk aanwezig is. Nadat uw gegevens zijn gecontroleerd en u daadwerkelijk akkoord bent gegaan met de aflevering ontvangt u van ons een mail met de bevestiging van het RDW. Daarna ontvangt u per post het volledige kentekenbewijs. Meestal is dit binnen 3 werkdagen.

180 dagen BOVAG garantie

Standaard heeft u 180 dagen garantie op uw aangekochte Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Mazda. Wij zijn namelijk aangesloten bij de BOVAG. Tot 180 dagen na aankoop van uw occasion worden er gebreken kosteloos hersteld die bij de aankoop niet zichtbaar waren. Onze occasions zijn van zeer hoge kwaliteit en worden dan ook altijd op maar liefst 130-punten gecontroleerd. We gaan er niet vanuit dat u problemen krijgt met uw occasion, maar standaard 180 dagen BOVAG- garantie is toch wel erg fijn!

Geldige APK

In ons standaard afleverpakket ontvangt u van ons een geldige APK van minimaal 6 maanden.

14 dagen proefrijden

U koopt een nieuwe occasion en u mag er 14 dagen mee proefrijden, wilt u de auto om wat voor redenen dan ook retourneren, dan is dat bij CarFY geheel gratis. Waar maakt u dat nog meer mee? U mag er zelfs tot 1.000 kilometer GRATIS mee proefrijden!

130 punten check

Al onze jong gebruikte occasions worden gecontroleerd op maar liefst 130!-punten. Bij binnenkomst wordt deze gecontroleerd op 130-punten. Wanneer de auto gereed gemaakt wordt voor aflevering, wordt deze ook nog eens kritisch gecontroleerd. Bekijk de 130-puntencheck hier.

Gunstige vaste prijs

Bij CarFY hebben al onze Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Mazda occasions een gunstige vaste prijs.

Uw gewenste afleverlocatie

Wij brengen uw aankoop op uw gewenste locatie! Of het nou in Limburg is of Groningen, dat is bij CarFY om het even.

Volle tank brandstof

Uiteraard mag u van ons verwachten dat u uw aankoop met een volle tank brandstof ontvangt! CarFY levert elke occasion af met een volle tank brandstof.

CarFY PlusPakket

Het CarFY PlusPakket bestaat uit nog meer voordelen en zekerheden. U ontvangt natuurlijk alle zekerheden en voordelen van het Standaard Afleverpakket, maar daarbovenop volgen nog vele extra zekerheden en voordelen. Indien er buiten uw toedoen een technische mankement ontstaat aan uw auto bent u verzekerd tegen onverwachte kosten.  Met het CarFY PlusPakket bent u verzekerd van zorgeloze mobiliteit!

Het CarFY PlusPakket heeft de volgende extra voordelen ten opzichte van het standaard afleverpakket:

Niet 180 dagen, maar 12 maanden BOVAG-garantie!

Indien u voor een CarFY PlusPakket kiest, krijgt u maar liefst 12 maanden BOVAG-garantie in plaats van 180 dagen. Tot 12 maanden na de aankoop worden eventuele gebreken kosteloos hersteld! Hoe fijn is dat?

Nieuwe APK en minimaal 12 maanden geldig

Wanneer wij uw mooie jong gebruikte occasion klaarmaken voor aflevering, dan zorgen wij er ook voor dat deze afgeleverd wordt met nieuwe APK die minimaal 12 maanden geldig is. Afhankelijk van de leeftijd van uw online gekochte occasion is de APK dus minimaal 12 maanden geldig. Aangezien wij jong gebruikte dealer occasions verkopen zal de APK vaak langer geldig zijn dan 12 maanden!

Volledige autoreiniging

Indien u voor het CarFY PlusPakket kiest wordt uw auto ook bij aflevering volledig gereinigd. Dit zowel van binnen als buiten. Uw online gekochte occasion ziet er dan spic en span uit! Mocht u niet kiezen voor het CarFY PlusPakket, wees dan niet getreurd! Ook dan wordt uw auto netjes afgeleverd, maar dan niet met volledige reiniging.

Extra veilig op pad met onze extra’s

Naast de eerdergenoemde voordelen zoals 12 maanden BOVAG-garantie, minimaal 12 maanden APK en een volledige autoreiniging van binnen en buiten ontvangt u ook nog eens een extra afleverpakket. In het afleverpakket zit 1 liter olie, een lampenset en een gevarendriehoek inbegrepen. Zo gaat u nog veiliger op pad!

Autoleven lang mobiliteitsgarantie*

Een autoleven lang mobiliteitsgarantie helpt u snel weer op weg wanneer u onverhoopt met pech langs de kant van de weg staat. Dit is niet alleen in Nederland, maar bijna in heel Europa kunt u gebruikmaken van deze service! Mocht u met pech langs de weg staan, dan kunt u de mobiliteitsservice van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Mazda bellen. Een gekwalificeerde dealer bezoekt dan zo snel mogelijk de plek waar u staat met uw auto. De services zit in de mobiliteitsgarantie inbegrepen:

 • 24/7 pechhulp in Nederland en bijna heel Europa
 • Reparatie op locatie of een goed alternatief
  • Vervangend vervoer
  • Eventueel hotelovernachting
 • Reparatie met uitsluitend originele merkonderdelen
 • 2 jaar garantie op alle onderdelen

*Het is wel erg belangrijk dat u de auto te allen tijde door een officiële Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT of Mazda dealer uit laat voeren. Alleen dan heeft u recht op de mobiliteitsgarantie! Kortom, laat uw auto door een erkende merkdealer onderhouden.

Onderhoudsbeurt volgens 100% onderhouden principe

Alle occasions van CarFY hebben het 100% onderhouden label. Dat wil zeggen dat alle auto’s de belangrijkste onderhoudsbeurten op tijd hebben gehad. Dit zoals de fabrikant het heeft voorgeschreven. Per auto hebben wij het 100% onderhouden certificaat ook toegevoegd.

Gegarandeerd 7.500 kilometer onderhoudsvrij rijden

Wij garanderen dat u minimaal 6 maanden of 7.500 kilometer onderhoudsvrij kan rijden met uw online gekochte occasion. Mocht er toch om wat voor redenen dan ook een onderhoudsbeurt noodzakelijk zijn, dan wordt deze door CarFY vergoed.

De voordelen van een CarFY PlusPakket

Graag zetten wij de voordelen van een CarFY PlusPakket nog eens voor u op een rijtje. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u door de vele extra zekerheden het overzicht bent verloren.

 • 12 maanden BOVAG-garantie i.p.v. 180 dagen
 • Nieuwe APK van minimaal 12 maanden
 • Volledige autoreiniging van binnen en buiten (ook bij aflevering)
 • Afleverpakket: Gevarendriehoek, lampenset en 1 liter olie
 • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie
 • Onderhoud volgens het 100% onderhouden principe
 • Gegarandeerd 7.500 kilometer en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden

Het CarFY PlusPakket is te bestellen vanaf € 495

Video CarFY PlusPakket

 

DAGO Autogroep is dealer van:

 • Logo SKODA
 • Logo Mazda