Online een auto kopen, hoe werkt dat eigenlijk?

Waarom online een auto kopen?

Online een auto kopen. Kan dat tegenwoordig ook al? Ja zeker, als u online boodschappen kunt bestellen vinden wij het ook wel zo logisch dat u online een auto kunt kopen 😉  Maar is dat dan wel betrouwbaar? En hoe kom ik erachter of de auto wel fijn rijdt? In dit artikel proberen wij af te rekenen met de twijfels en vooroordelen over het 100% online kopen van een auto. Want dat is hoe CarFY werkt. Bij CarFY koopt u namelijk 100% online betrouwbare dealer occasions.

Ik wil de auto eerst zien voordat ik hem koop

Begrijpelijk. Dat vinden wij bij CarFY ook erg belangrijk. Daarom zijn wij in het bezit van een hele mooie fotostudio. Elke auto op ons online dealer occasion platform gaat door deze fotostudio en wordt tot in detail vastgelegd. U kunt de auto zelfs in 360 graden beelden bekijken, van binnen en van buiten. De camera is zelfs zó scherp dat u het merk van de banden af kunt lezen! En krasjes? Al onze auto’s worden vooraf geïnspecteerd. Krasjes worden middels ‘spotrepair’ verwijderd. Eventuele deukjes uiteraard ook.

En technisch dan? Wij zijn onderdeel van een dealerorganisatie. Wij kopen alleen hoogwaardige auto’s in. Daarnaast hebben al onze auto’s de BOVAG-garantie, NAP en zijn wij RDW-erkend. Ook beschikken de auto’s over het 100% onderhouden certificaat. Deze certificaten inclusief onze 130-punten check, worden bij elke auto toegevoegd. Zo krijgt u een nog beter beeld van onze dealer occasions.

U kunt er dus vanuit gaan dat al onze auto’s kwalitatief zeer hoogwaardig zijn. Zowel technisch als optisch.

Proefrijden

U wilt graag proefrijden en kijken of de auto bevalt? Dat vinden wij bij CarFY een zeer logische gedachte. Wij zijn daarom ook van mening dat een rondje om de kerk niet genoeg is om de auto volledig te ervaren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de auto in verschillende omstandigheden kunt testen. Bijvoorbeeld de zaterdag wanneer u er eens lekker op uit gaat, of de kinderen naar voetbal brengt. Dat zijn omstandigheden waarin u een goed beeld van de auto krijgt.

Bij CarFY heeft u de mogelijkheid om uw dealer occasion maar liefst 14 dagen te testen. En alsof dat nog niet genoeg is mag u er zelfs tot 1.000 kilometer GRATIS mee rijden. Bevalt de 100% online gekochte occasion toch niet? Dan is dat voor ons geen probleem. U kunt de auto zonder opgaaf van reden retourneren. Wel controleren wij nog even of de auto, op de kilometertellerstand na, in dezelfde staat is als dat u hem van ons heeft ontvangen.

Scherpe prijzen

Wij beschikken over vaste én scherpe prijzen, en weet u waarom? Dat komt omdat wij niet over showrooms en verkopers beschikken. Op deze manier kunnen wij de jong gebruikte occasions nog scherper aanbieden. Ook vinden wij het belangrijk dat wij mensen kunnen bereiken die liever niet naar een showroom gaan en in alle rust een auto willen zoeken. Dat kan bij CarFY. U kunt in alle rust uw gewenste dealer occasion zoeken. Op onderstaande foto’s treft u onze 360 graden fotostudio aan. Al onze occasions worden op eenzelfde wijze vastgelegd zodat u de auto tot in detail kan bekijken.

Onderhoud en garantie

Moet ik dan voor elk probleempje en wissewasje naar CarFY? Ook hier hebben wij uiteraard over nagedacht. U hoeft niet voor elk probleempje of wissewasje naar CarFY. Standaard heeft u bij ons 180-dagen garantie en kunt u er bij elke merkdealer in Nederland terecht. Zo kunt u altijd de dichtstbijzijnde merkdealer bezoeken. Dat bespaart u weer eens tijd. Want tijd is kostbaar. Heeft u een probleem of klacht aan uw auto? Meld het dan aan CarFY en bezoek uw gewenste merkdealer. Vervolgens neemt uw merkdealer contact op met CarFY en na akkoord wordt uw auto gerepareerd!

Indien u voor het CarFY PlusPakket kiest heeft u zelfs nog meer voordelen. Lees er hier alles over.

Betalen

Betalen moet veilig zijn. Dat vinden wij bij CarFY ook. Bij CarFY betaalt u eenvoudig en snel met iDEAL aan Rabo Safe2Pay. Dit is de meest veilige manier van betalen in onze online showroom. De betaling loopt namelijk via een derdengeldrekening. Uw geld wordt niet meteen overgemaakt naar CarFY, maar wordt tijdelijk op een onafhankelijke rekening van Rabo Safe2Pay geparkeerd.

Pas wanneer u akkoord gaat bij de aflevering van uw auto dan ontvangen wij het geld. Gaat u niet akkoord? Dan krijgt u direct vanuit Rabo Safe2Pay uw geld teruggestort. U houdt dus altijd de controle over uw geld!

Thuisbezorgd

Al lange tijd worden pizza’s thuisbezorgd, nog niet zo heel lang worden boodschappen thuisbezorgd en tegenwoordig worden zelfs auto’s thuisbezorgd! De bezorging van uw auto doen wij zelfs geheel gratis! U kiest uw gewenste datum en tijdstip en wij doen er dan alles aan om uw auto netjes én op tijd af te leveren. Uiteraard mag u de auto ook in ons aflevercentrum op komen halen.

De voordelen van online een auto kopen

We kunnen ons voorstellen dat u door de vele genoemde voordelen van online een auto kopen het  ‘bos’ niet meer ziet. Daarom zetten wij alle voordelen graag nog even op een rijtje.

 • Auto tot in detail bekijken in 360 graden beelden
 • RDW-erkend
 • Net als bij een dealer die aangesloten is bij de Bovag, standaard 180 dagen Bovag-garantie
 • Alle auto’s hebben het NAP-label
 • 100% onderhouden certificaat
 • 130-punten check en onderhoudshistorie is allemaal in te zien
 • Gratis 14 dagen proefrijden tot maar liefst 1.000 kilometer
 • Scherpe prijzen
 • Veilige betaling met iDEAL aan Rabo Safe2Pay. Niet akkoord? Direct geld terug.
 • Gratis thuisbezorgd
 • Gratis retourneren

Wij streven naar eerlijkheid, duidelijkheid en transparantie. 100% online een dealer occasion kopen bij CarFY is dan ook 100% betrouwbaar. De volledige onderhoudshistorie is zichtbaar en u mag zelfs 14 dagen gratis tot 1.000 kilometer proefrijden! Waar kan dat nog meer?

Benieuwd naar onze dealer occasions?

Onze 100% onderhouden dealer occasions kunt u hier vinden.

DAGO Autogroep is dealer van:

 • Logo SKODA
 • Logo Mazda