Ook Max Verstappen gelooft in online verkoop auto’s

Tegenwoordig leven we in de tijd dat veel aankopen online verricht worden. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen, kleding en elektronica. Steeds meer bedrijven zien daarnaast potentieel in het online verkopen van auto’s. En terecht als u het ons vraagt. De consument ontvangt namelijk bij een online-auto-aankoop veel extra voordelen en zekerheden ten opzichte van een showroom-aankoop. In het geval van CarFY mag u bijvoorbeeld tot 14 dagen proefrijden en er maximaal 1.000 kilometer mee rijden. Dit alles met als doel om u als klant een zo goed mogelijk beeld van de auto te kunnen geven. Waar kunt u een nog beter beeld krijgen van de auto dan in uw eigen omgeving? Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust de auto kunt testen, denk bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse boodschappen en het woon-werkverkeer.

Nu naar Max Verstappen want daar is het eigenlijk allemaal om te doen. Onlangs is hij een samenwerking gestart met Carnext, welke ook online auto’s verkopen. Wij vinden het mooi om te zien dat Max Verstappen gelooft in het online (ver) kopen van auto’s. Hij verwoord het dan ook zeer doeltreffend: “Tegenwoordig kopen we bijna alles online, dus waarom geen auto’s?” En zo denken wij er ook over.

Uiteraard kunnen wij het ons voorstellen dat u wel een bepaalde drempel over moet over te gaan tot de online aankoop van een auto. Echter, als we het vanuit het oogpunt van CarFY bekijken, dan bent u voorzien van extra voordelen en zekerheden. Deze voordelen en zekerheden wegen vaak niet op tegen een aankoop uit de showroom. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • 14 dagen tot 1.000 kilometer proefrijden
  • Standaard 180 dagen garantie
  • Gratis thuisbezorging van de auto
  • Wij ontvangen het geld pas wanneer u akkoord gaat
  • Alleen verkoop van kwalitatieve dealer occasions
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg

Al met al zijn wij zeer verheugd dat Max Verstappen een partnership is aangegaan met een van onze collega’s. Ook hij ziet de transformatie van de traditionele naar de online showroom en gelooft hier in. Zijn partnership zal bijdragen aan de toenemende online verkoop van auto’s.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten. Lees hier meer over ons bedrijf.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA
  • Logo Mazda