Voordeel bij CarFY

Voordeel, daar houden wij van! Daarom hebben wij de komende actieperiode onze huidige voorraad nog eens extra aangescherpt. Naast de scherpe tarieven op onze huidige voorraad ontvangt u bij aanschaf van een occasion het CarFY PlusPakket gratis. Bij aanschaf van een nieuwe- of demonstratie auto verlengen wij de fabrieksgarantie met 2 jaar. Hierdoor heeft uw nieuwe auto minimaal 4 jaar fabrieksgarantie. De actieperiode loopt t/m 3 juni.

Gratis PlusPakket

Het CarFY PlusPakket is voorzien van extra zekerheden en voordelen voor uw occasion. Zo heeft u standaard bij ons de beschikking over 6 maanden BOVAG garantie, maar met het CarFY PlusPakket verlengen wij de garantie naar 12 maanden. Ook zorgen wij ervoor dat uw auto een onderhoudsbeurt volgens schema krijgt en daarnaast wordt uw auto volledig van binnen- en buiten gereinigd. Het PlusPakket heeft een waarde van € 495 tot € 895.

Info PlusPakket

2 jaar extra fabrieksgarantie

Bij aanschaf van een nieuwe- of demonstratie auto ontvangt u 2 jaar extra fabrieksgarantie. Hierdoor heeft uw auto de beschikking over minimaal 4 jaar fabrieksgarantie.

Gratis betimmering

Voor onze Volkswagen Bedrijfswagens bieden wij naast de extra garantie of het CarFY PlusPakket ook gratis betimmering aan.

Koop uw volgende auto online!

Volledig online uw volgende auto kopen doet u bij CarFY. Als onderdeel van DAGO Autogroep, een gerenommeerde merkdealer die al ruim 50 jaar bestaat, hebben wij ruime ervaring met het online verkopen van auto’s. Bij aanschaf van een occasion mag u tot 14 dagen en 1.000 kilometer met de auto rijden. Mocht de occasion door wat voor redenen dan ook niet helemaal aan uw wensen voldoen, dan is dat geen probleem en kunt u de auto retourneren. Voor Private Lease en financieringsvoorstellen kunt u ook bij ons terecht.

Online 7 dagen per week geopend

Tot en met 3 juni kunt u profiteren van de genoemde acties. Wij zijn online 7 dagen per week geopend. Voor vragen of een (inruil)voorstel op maat, neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via de webchat, mail en telefonisch op 0314-376 399

Voorraad bekijken

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA
  • Logo Mazda