Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

BOVAG

CarFY is aangesloten bij de BOVAG, een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG-leden zoals CarFY zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw mobiliteit. Voor u als consument is de BOVAG een breed gedragen en geaccepteerd keurmerk. Om lid te worden van de BOVAG moet men namelijk aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen.

BOVAG Garantie

Zekerheid. Dat is waar u naar op zoek bent bij het kopen van een auto. Wanneer u een auto koopt of repareert bij een BOVAG-autobedrijf kunt u er rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook krijgt u de zekerheid van BOVAG-garantie, maar wat houdt dat precies in?

Al onze auto’s die wij verkopen zijn voorzien van BOVAG-garantie. Standaard zijn hier 180 dagen garantie bij inbegrepen. Tot 180 dagen na aankoop van uw auto worden gebreken kosteloos hersteld die tijdens de aankoop niet zichtbaar waren. Zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren worden gedekt. Wel is dit alleen van toepassing op gebreken die al bestonden op het moment van kopen en gebreken die tijdens de garantieperiode zijn ontstaan. Wanneer de norm van de fabrikant of wetgever wordt overschreden is er sprake van een gebrek.

 

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA