Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Disclaimer

Door het bezoeken en gebruik te maken van onze website, accepteer je onderstaande voorwaarden zonder enig voorbehoud.

Inhoud op deze site

Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo volledig mogelijk te houden. Echter zijn alle teksten op onze website uitsluitend bij wijze van informatie gegeven. Wij behouden ons het recht om zonder voorafgaand bericht en op elk moment, de informatie op deze website aan te passen of te verwijderen.

Gecommuniceerde prijzen en het sluiten van de overeenkomsten

Alle informatie, voorwaarden, specificaties en andere informatie op deze site worden uitsluitend bij wijze van informatie gegeven. Bij eventuele afsluiting van de koop vindt deze rechtstreeks plaats met Carfy.nl.

Auteursrecht en Copyright

Alle informatie en media op onze website is auteursrechtelijk beschermd. Dat betekend dat de informatie, tekst, video’s, animaties en overige media in geen geval geheel of gedeeltelijk gereproduceerd mogen worden. Hieronder valt ook het aanpassen, verzenden of publiceren zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van ons. Dit geldt niet voor persoonlijk gebruik.

Handelsmerken en beschermde beelden

Alle logo’s, vermeldingen, documenten en handelsmerken op onze website zijn eigendom van ons of van derden. Zij mogen niet worden gebruikt, gepubliceerd, gekopieerd of gedownload worden zonder schriftelijke toestemming van ons of de desbetreffende derde partij. Dit geldt uiteraard niet voor de downloadbare documenten welke wij ter beschikking stellen om transparantie te versterken.

Doorlinks (hyperlinks)

Deze website kan hyperlinks bevatten naar andere, onafhankelijke internetsites. Wij geven geen enkele garantie voor actualiteit, nauwkeurigheid, authenticiteit of volledigheid van de informatie die op deze achterliggende internetsites wordt gegeven. Alle risico’s die gepaard gaan met een bezoek aan websites achter deze hyperlinks zijn volledig voor eigen rekening.

Aansprakelijkheid

CarFY besteed grote zorg aan de samenstelling en de inhoud van deze website. Toch kan het gebeuren dat er informatie wordt gepubliceerd die niet volledig, functioneel of juist is. De informatie op deze website wordt volledig ‘als zodanig’ ter beschikking gesteld, zonder enige expliciete of impliciete garantie.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht om deze disclaimer aan te passen als dat nodig is voor onze dienstverlening.

Contactgegevens Carfy.nl

CarFY
Grutbroek 1
7008 AK
Doetinchem

0314-376 399
info@carfy.nl

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA