Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen bedenktijd

  • 130 punten checklist

  • Veilig betalen

  • Gunstige vaste prijs

  • Auto wordt thuisbezorgd

Hoe werkt het?

Een auto online kopen werkt bij CarFY eigenlijk heel eenvoudig. Een auto kopen doet u in 5 stappen.

1. U zoekt een auto in onze voorraad

Wij hebben een ruime voorraad auto’s beschikbaar. De voorraad wordt constant vernieuwd en proberen wij aan te laten sluiten op eenieders wensen en behoeften. Wij verkopen auto’s van het merk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Mazda.

2. Weten wat u koopt

Wanneer u de gewenste droomauto heeft gevonden weet u ook daadwerkelijk wat u koopt. Bij CarFY krijgt u namelijk direct en volledig inzicht in de historie van de auto. Zo wordt het onderhoudsboekje standaard toegevoegd en wordt de auto op basis van een 130 punten checklist gecontroleerd. De resultaten van de 130 punten checklist zijn uiteraard ook in te zien. Transparantie vinden wij heel belangrijk.

3. Betalen via GoCredible

Een auto kopen bij CarFY is volledig transparant, veilig en betrouwbaar. U staat hierbij centraal. Daarom werken wij ook met GoCredible, een onafhankelijke derdenrekening die 100% zekerheid biedt voor koper en verkoper. Wanneer u de gewenste auto gaat betalen wordt het bedrag niet op de rekening van CarFY gestort maar op de rekening van GoCredible. Wij ontvangen het geld pas wanneer u de auto ook daadwerkelijk heeft ontvangen en akkoord bent gegaan met de koop. Op deze manier nemen wij alle onzekerheid bij u weg. Mocht u toch niet akkoord gaan met de koop, dan is dat geen probleem. Uw geld wordt netjes teruggestort.

4. Aflevering van de auto

Wij bieden u drie mogelijkheden om de auto af te leveren, deze zijn allemaal geheel gratis.

  • Aflevering op uw gewenste locatie in Nederland
  • Haal en rij-weg service: Wij halen u op en nemen u mee naar CarFY zodat u met uw aankoop naar huis kunt rijden
  • Ophalen bij CarFY

5. 14 dagen proefrijden

CarFY gelooft niet in een haastige proefrit. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de auto 14 dagen proef te rijden, tijdens deze periode kunt u 1.000 kilometer gratis met de auto rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat u in deze periode een heel goed beeld van de auto kunt krijgen. Rijden in een vertrouwde omgeving is toch wel het fijnste wat er is. Mocht de auto niet bevallen of u wilt de auto om wat voor redenen dan ook terugsturen, dan is dat geen probleem. Meld het ons binnen 14 dagen via de mail en u krijgt netjes uw aankoopbedrag teruggestort nadat u de auto heeft ingeleverd.

 

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA
  • Logo Mazda