Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Bestellen

Een auto bestellen bij CarFY is erg eenvoudig. U kunt zoeken op merk, model, carrosserie of een ander trefwoord. Daarnaast kunt u met diverse filters uw zoekopdracht verfijnen. Wanneer u een auto gaat bekijken kunt u deze volledig van binnen- en buiten in 360 graden beelden bekijken. Op deze manier krijgt u een heel goed beeld van de staat van de auto. Om een nog beter beeld te krijgen van de auto zijn ook alle belangrijke documenten toegevoegd.

Vergelijken

Heeft u twee interessante auto’s gezien en wilt u deze vergelijken? U kunt de auto’s vergelijken, zo weet u meteen de verschillende opties en mogelijkheden van de auto’s.

Bestellen

Heeft u uw droomauto gevonden? Dan kunt u deze online bestellen. Hiervoor hoeft u bij CarFY geen account aan te maken. U gaat enkel het bestelproces in en alles is vanaf uw computer, tablet of mobiel te regelen. Wel zo gemakkelijk toch?

De eerste stap in het bestelproces is het samenstellen van de bestelling. U kunt een afleverpakket bij uw auto kiezen. Er zijn twee mogelijkheden, een standaard pakket of een CarFY PlusPakket. Het standaard afleverpakket is gratis, hier zit automatisch 180 dagen BOVAG garantie inbegrepen. U kunt ook voor een CarFY PlusPakket kiezen, dit is een extra pakket met zekerheden en voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld 12 maanden i.p.v. 180 dagen BOVAG garantie.

Nadat u een afleverpakket heeft gekozen kunt u aangeven of u wel of geen inruilauto heeft. Indien u wel een inruilauto heeft adviseren wij om uw auto te taxeren voordat u het bestelproces ingaat. Zo kunt u zonder vertraging het bestelproces doorlopen. U kunt uw auto hier taxeren.

Nadat u uw huidige auto heeft laten taxeren ontvangt u van ons zo snel mogelijk een inruilcode. Aan deze inruilcode is de inruilwaarde van uw auto gekoppeld, dit bedrag wordt automatisch verrekend met de auto die u gaat kopen.

U heeft aangegeven of u wel of geen inruilauto heeft. Nadat u dat heeft gedaan mag u bepalen waar en wanneer u de auto geleverd wilt hebben. Wij bieden drie aflevermogelijkheden aan: Op locatie bij CarFY, Gratis haal-en rij weg service of gratis bij u thuis afgeleverd. Daarnaast geeft u uw voorkeursdatum en gewenste aflevertijd aan. Wij nemen sowieso nog even contact met u op om het te bevestigen.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens hebben jullie van mij nodig? Allereerst hebben wij de persoonsgegevens van de koper nodig. Dit zijn de NAW-gegevens aangevuld met het mailadres en het telefoonnummer. Het adres dat u invult is ook tevens het afleveradres. Mocht u een ander afleveradres willen dan kunt u dat per mail, chat of telefoon aan ons doorgeven. Na het invullen van de persoonsgegevens ontvangen wij graag de tenaamstellingsgegevens. Wij zullen de auto gratis voor u tenaamstellen. Hiervoor hebben wij uw voor- en achternaam nodig. Daarnaast kan het tenaamstellen met een rijbewijs of paspoort/identiteitskaart. Wanneer u voor het rijbewijs kiest hebben wij het rijbewijsnummer en uw geboortedatum nodig, bij een paspoort of identiteitskaart uw BSN en persoonsnummer.

Controleren en betalen

Wij vinden het belangrijk dat u uw gegevens nog even kunt controleren. De gehele bestelling is te controleren voordat u definitief naar betalen gaat. Betalingen worden bij CarFY met GoCredible uitgevoerd. Tijdens het afronden van uw bestelling, betaalt u eenvoudig met iDEAL aan GoCredible. De betaling verloopt via een derdengeldrekening, dat betekent dat uw geld geparkeerd wordt op een onafhankelijke bankrekening en wij het geld pas ontvangen als de levering volledig naar wens is en u de aankoop accepteert. Ook hier zijn wij weer transparant, veilig en betrouwbaar. U als koper behoudt altijd de controle over uw geld!

Tegelijk auto kopen

Kan het voorkomen dat iemand anders dezelfde auto aan het kopen is? Nee, dat kan niet. Wanneer u het bestelproces ingaat wordt de auto tijdelijk voor u gereserveerd. Niemand anders kan er dan met uw auto vandoor rijden.

 

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA