Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • 100% dealer onderhouden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Snel, gemakkelijk én veilig uw huidige auto inruilen?

Indien u een auto in wilt ruilen bij CarFY is dat natuurlijk mogelijk. Wellicht komt ook uw auto door onze strenge keuring en kunnen wij hem opnieuw aanbieden in onze online showroom. Ook als hij buiten onze strenge criteria valt om zelf te weer te kunnen verkopen op CarFY kunnen wij een eerlijke prijs voor uw auto geven. Ook daar zijn wij transparant in.

Auto taxeren

Hoe werkt dit?

Stap 1
U klikt op de bovenstaande afbeelding. Vervolgens opent de inruilmodule in een nieuw venster. Het gemakkelijkste is deze te openen met uw mobiele telefoon. U wordt vervolgens doorgestuurd naar een taxatieapp. Daar kunt u eenvoudig uw kenteken, km stand en andere bijzonderheden vullen. Ook vragen wij u een aantal foto’s te maken. Hoe meer info, hoe beter de taxatie kan worden uitgevoerd.

Stap 2
U ontvangt in de meest voorkomende gevallen binnen enkele minuten een inruilprijs en een inruilcode. Deze code kunt u invullen bij de door geselecteerde auto. Onze kassabon verrekend op dat moment direct de inruilprijs met de aanschafprijs van de auto. U hoeft dus niet met uw auto naar een inspectie-locatie of innamepunt te komen. Ook dit gaat volledig online, in goed wederzijds overleg met vertrouwen.

Stap 3
De inruilprijs is gebaseerd op de door u ingevulde gegevens. Door onze ervaring proberen wij op basis van deze gegevens een zo reëel mogelijke prijs te bieden. Belangrijk om te weten is dat onze medewerkers op het moment van aflevering van uw nieuwe auto natuurlijk ook uw huidige auto bekijken en direct aan u melden indien er onvolkomenheden zijn die de inruilprijs zouden kunnen beïnvloeden. Indien de auto conform uw omschrijving is kunnen wij direct een vrijwaring voor u maken. U dient zelf de verzekering stop te zetten en in principe is alles dan geregeld.

Ook hierin ont-zorgen wij u volledig, zijn we transparant en marktconform. U kunt dan zonder zorgen lekker gaan genieten van uw nieuwe auto.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA
  • Logo Mazda