Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Aflevering

De aflevering van uw aangeschafte auto kan bij CarFY op drie manieren. Allereerst kunt u de auto bij ons op locatie in Doetinchem ophalen. Daarnaast bieden wij ook de ophaalservice aan. Dit is ideaal voor mensen die nog niet in het bezit van een auto zijn. Wij halen u thuis op, rijden naar onze showroom in Doetinchem waar uw aangeschafte auto staat en u rijdt vervolgens met uw aankoop naar huis. Bij de derde optie brengen wij de auto bij u thuis of op de gewenste bestemming. Dit alles doen wij geheel gratis.

Ophalen bij CarFY

U wilt uw auto bij CarFY ophalen? Dat is uiteraard geen probleem. Wij ontvangen u graag onder het genot van een kop koffie in onze showroom in Doetinchem. Wij zorgen ervoor dat uw auto klaarstaat en nemen de tijd voor u. Ook lichten wij bijvoorbeeld alle opties van de auto toe. Mocht u die dag nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag. Omdat wij vooraf alle gegevens al van u hebben ontvangen hoeft u zich geen zorgen te maken of uw auto al op naam staat. Het enige wat u zelf moet doen is een autoverzekering afsluiten. U kunt dus direct met uw aankoop wegrijden! Indien u een auto heeft aangeboden voor inruiling, dan moet u deze uiteraard meenemen bij uw bezoek aan CarFY.

Gratis haal- en rij weg service

Bent u nog niet in het bezit van een auto? Of wilt u door wat voor redenen dan ook graag thuis opgehaald worden? Dat is geen probleem voor CarFY. Wij halen u graag thuis op en rijden dan samen naar ons aflevercentrum. Daar staat uw gekochte auto klaar. Voordat we de auto aan u meegeven lichten wij graag nog even alle specificaties toe. Op deze manier bent u helemaal op de hoogte over uw recente aankoop.

Gratis aflevering bij u thuis

Wanneer u eenmaal uw gewenste auto heeft gevonden is het gemakkelijk om deze online aan te schaffen. CarFY streeft ernaar om dit zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Zo kunt u tijdens het bestelproces aangeven op welke dag en tijdstip de auto bezorgd moet worden. Na het afronden van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de definitieve afleverdatum vast te leggen. De auto brengen wij gratis op uw gewenste bestemming.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u onverhoopt op het moment van de aflevering niet thuis zijn; dan zullen wij geen extra kosten in rekening brengen. We zullen contact met u zoeken en altijd de auto fysiek bij u afleveren.

Persoonlijk en transparant

CarFY vindt persoonlijkheid en transparantie erg belangrijk. Gedurende het proces van aankoop tot aflevering wordt u constant door ons op de hoogte gehouden. Daarnaast proberen wij alles met een persoonlijke twist te benaderen. Bij de aflevering van uw auto nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Zo lichten wij bijvoorbeeld graag nog eens de specificaties van de auto toe of koppelen wij uw telefoon met de auto. Ook kunt u ervan uitgaan dat uw aankoop 100% betrouwbaar is. Onze auto’s worden namelijk door gekwalificeerde monteurs op basis van een 130 punten checklist gekeurd.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA