Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • 100% dealer onderhouden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Over DAGO Autogroep

Al jaren een begrip in Nederland maar voornamelijk in Oost-Gelderland, DAGO Autogroep. Klein begonnen aan de Grutbroek 16 in Doetinchem, groeide het familiebedrijf uit tot een omvangrijke Autogroep met vestigingen in Doetinchem, Aalten en de servicevestiging in Ulft. Inmiddels bestaat DAGO Autogroep alweer 50 jaar.

Het succes van DAGO Autogroep begon allemaal in 1969 met Wim Smees, de vader van de huidige eigenaren Frank en Richard Smees. Destijds vormde het Volkswagen dealerschap de basis van een succesverhaal. Inmiddels is DAGO Autogroep dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW Bedrijfswagens en Mazda.

DAGO Autogroep

DAGO Autogroep is een totaal mobiliteitsverlener met een enthousiast en professioneel team van ruim 150 medewerkers. Deze medewerkers zijn niet allemaal in dienst van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, VW Bedrijfswagens of Mazda. Tot de DAGO Autogroep behoort namelijk ook RegioLease, Siebelink Autoschade, RegioAutoverhuur en DAGO Tank en Was. De solide basis die de afgelopen decennia is gelegd biedt volop kansen voor verdere groei, waar CarFY een voorbeeld van is. DAGO Autogroep stelt de klant centraal en heeft een no-nonsense aanpak. Daarnaast biedt DAGO Autogroep volop werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Dit alles vormt een solide basis om het succes verder uit te bouwen.

RegioLease

Eind 1992 werd RegioLease opgericht, een regionaal opererende universele leasemaatschappij voor de zakelijke rijder. Sinds 2014 is het voor de particulier rijder ook mogelijk om een auto te leasen bij RegioLease. De afgelopen jaren is RegioLease uitgegroeid tot de universele leasemaatschappij voor Oost-Gelderland. Veel gerenommeerde bedrijven doen zaken met RegioLease waarbij alle merken geleased kunnen worden.

Siebelink Autoschade

Door de groei die DAGO Autogroep doormaakte werd de schadeherstel afdeling te klein. In 2000 werd Siebelink Autoschade overgenomen. Siebelink Autoschade is uitgegroeid tot een modern en universeel autoschadeherstelbedrijf, dat alles uit de kast haalt om auto’s snel, vakkundig en als nieuwe weer op de weg te zetten.

Indruk van DAGO Autogroep

Onderstaande video geeft een indruk van de geschiedenis, diensten, vestigingen en gepassioneerde medewerkers van DAGO Autogroep.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA
  • Logo Mazda