Zekerheden van CarFY

  • 14 dagen proefrijden

  • Gunstige vaste prijs

  • Veilig betalen

  • Gratis thuisbezorgd

Waarom CarFY

Graag leggen wij nog eens voor u uit waarom u online het beste een auto bij CarFY kunt kopen. CarFY staat voor eerlijkheid, zekerheid en transparantie! Tevens zijn wij onderdeel van Huiskes-Kokkeler, dé mobiliteitsaanbieder van Oost-Nederland.

Standaard 360 dagen garantie

Zekerheid. Daar houden wij van, en u hopelijk ook. Bij CarFY krijgt u standaard 360 dagen garantie op uw aangeschafte auto. Indien er in de 180 dagen gebreken worden geconstateerd die al bestonden op het moment van kopen of in de 360-dagen periode zijn ontstaan, dan worden deze kosteloos hersteld. Een gebrek is wanneer de norm van de fabrikant of wetgever wordt overschreden. Wanneer u deze uitbreidt naar 12 maanden ontvangt u vele extra’s en zekerheden.

14 dagen proefrijden

14 dagen proefrijden en tot 1.000 kilometer gratis rijden? Waar kan dat nog meer? Bij CarFY mag u 14 dagen proefrijden met uw aangeschafte occasion. Wanneer de auto toch niet bevalt of u wilt de auto door wat voor redenen dan ook retourneren, dan is dat geen probleem. U kunt tot 14 dagen en tot 1.000 kilometer gratis rijden bij CarFY. Wel moet u de auto weer in dezelfde staat en met een volle tank retourneren, wel zo’n eerlijke deal toch?

Gratis afgeleverd

Wij bezorgen uw auto in Nederland gratis op locatie, waar u ook maar wilt. Wij leveren de auto compleet af, zo regelen wij ook de tenaamstelling. De verzekering is het enige wat u zelf nog hoeft te regelen. Wij kunnen u hier eventueel wel bij helpen. Kies uw gewenste afleverdatum en wij komen de auto gratis op uw locatie afleveren.

Veilige betaling

“Online een auto kopen, ik vind dat wel spannend hoor.” Een kreet die wij nog wel eens horen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit ook wel een beetje spannend is. U kunt CarFY 100% vertrouwen. Een auto kopen bij CarFY is namelijk transparant, veilig en betrouwbaar. Wij hebben de veiligste manier van betalen in onze online showroom toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van een onafhankelijke rekening, namelijk GoCredible. Het geld dat u overmaakt wordt tijdelijk geparkeerd op de rekening van GoCredible, wij ontvangen het geld dan ook pas wanneer u akkoord bent gegaan met de aankoop. Zo houdt u altijd de volledige controle over uw geld.

Huidige auto inruilen

Heeft u een droomauto op onze website gevonden maar wilt u graag uw huidige auto inruilen? Dat kan! Bij CarFY is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Het beste kunt u vooraf via de inruilmodule een taxatie aanvragen. Wij streven er naar om zo snel mogelijk een eerlijke prijs af te geven. Wel moet u de informatie over uw huidige auto zo compleet mogelijk aanleveren. Hoe completer, hoe beter. Wanneer wij uw auto getaxeerd hebben ontvangt u van ons een inruilcode met daaraan de taxatieprijs van uw huidige auto gekoppeld. Deze code kunt u inwisselen wanneer u uw gedroomde auto bij CarFY gaat bestellen.

Complete onderhoudsgeschiedenis

Alle auto’s van CarFY zijn 100% onderhouden. Dat betekent dat alle auto’s een sluitende onderhoudshistorie hebben. Daarnaast zijn alle auto’s op tijd en volgens de voorschriften van de fabrikant onderhouden. Naast het feit dat alle auto’s 100% onderhouden zijn, krijgt u ook volledig inzicht in de onderhoudshistorie van de auto. Bij elke auto worden standaard alle onderhoudsdocumenten toegevoegd. Zo krijgt u volledig inzicht in de historie van de auto.

130 punten checklist

Alle auto’s worden bij CarFY gecontroleerd op basis van een 130 punten checklist. Onze erkende monteur zal de auto net voor aflevering controleren zodat wij zeker weten dat de occasion aan de belangrijkste kwaliteitseisen voldoet! Zo weten wij zeker dat u een occasion zonder gebreken ontvangt.

Scherpe prijzen

Bij CarFY betaalt u een eerlijke prijs voor uw auto. Wij hebben geen verkopers in dienst en hebben daarnaast ook niet de beschikking over een dure showroom, hierdoor zijn wij in staat om alle auto’s scherp aan te bieden. Onderhandelen over uw droomauto is dan ook echt niet nodig, u ontvangt al een eerlijke prijs van ons.

DAGO Autogroep is dealer van:

  • Logo SKODA